felix har gumminäsa

i måndags var jag grymmeS och klarade uppskrivingen med 54poäng B]

igår red jag nelly för första gången, jättemysig var hon! men de var en fitthund som var lös när vi red förbi, mycket obehagligt och sen var både jag och nelly lite upspelta. haha
idag ska jag hem till boden, längtar! eller jaa, mest längtar jag till mammas mat och när vi ska ut imorgon och på lördag! :)

nu ska jag snart gå hem, hejdå♥

läxor läxor och åter läxor, kanske en och annan uppsats med

idag har jag varit jätteduktig!
lämnat in tre uppsatser och skrivit halva den andra som snart ska vara klar, jag ligger inte allt för mycket efter nu! men de närmaste veckorna kommer jag inte vara allt för rolig, ska plugga och åter plugga för att slippa göra allt i slutet så man kan slappa lite med och umgås med dessa underbara människor som jag kommer sakna, mycket!
nu ska jag kolla på: Du är vad du äter! gillar de programmet men får ändå ångset som tusan när jag ser det. men allt går bra för mig nu. jag äter bra, ingen gotta och jag rör på mig. så efter tvn ska jag ut och gå en kvällspromenad!

men nu ska jag skriva klart engelskan medans jag kollar på tv!

finvädret

underbart väder idag verkligen, känns nästan lite som början på sommaren!
men idag har jag sjuktmycket att göra! som vanligt! haha
men ska iaf ut och gå minst en timme, men det får nog bli lite senare ikväll..

idag när jag kommer hem måste jag tvätta och plocka upp i mitt rum, sedan blir de körskolan. sen hem, byta kläder och ut och gå. sedan när jag kommer hem måste jag skriva klart mitt personligabrev i engelska och en annan englsk uppsats, böl vad mycket det är i skolan nu det sista. men nu kan jag inte sitta här längre och cpa för jag måste skriva min satans svenska och filosofi! :(

vår?

jag vet inte men jag tror faktiskt att även våren har kommit till Arjeplog!
var ute och körde med barnen idag, underbart väder! men höll på att dö när en av dom i princip bara pratade om hur ont den hade i sin kissrumpa för hon hade ramlat på cyklen. haha
visst de gör cpont om man själv skulle lyckas med det, men va tusan. jag höll på att avlida flera gånger, kollade bara framåt för att inte brista ut i skratt..


ikväll/inatt har jag mycket att göra, och jag är så sjuktträtt. vet inte varför! men ska iaf skriva klart ett av mina filosofi arbeten så jag kan skicka in det imorgon. sen imorgon ska jag göra filosofi, svenska och engelska!
idag skickade jag in min sista uppgift i svenskan så nu ligger jag inte efter längre! härligt!
i helgen ska jag bara plugga, och så skulle vi nog städa hos lisa&maria? haha och jag vill verkligen grilla med! finns ingen mat som är så god som grillat.
det är inte allt för långt kvar till sommarlovet nu, härligt men ändå jobbigt med allt vi ska göra.
om bara snön kunde försvinna nu med så skulle allt vara perfa! det enda som saknas nu är nya hjul till min cykel och ett körkort. men jag hoppas att jag verkligen klarar det nu på måndag och nästa onsdag.. annars vet jag inte riktigt vad jag tar mig till! imorgon ska jag på risketten eller vad de nu heter, från 12:30 till 15:30. segt, men hoppas det inte är allt för tråkigt!

nu ska jag plocka upp lite på mitt rum, sen ska jag försöka skriva filosofi. får inte missa DHW heller :)

123456789

vad jag hatar dessa dagar som är så sjuktjobbiga :(

sommar nu tack

jag vill ha sommar, är faktiskt trött på den här jävla snön. och nu regnar det till råga på allt?! cptå

tänk så skönt det skulle vara om man kunde gå i jeans shorts, tshirt och en uppknäppt tjocktröja bara, i sandaler! skulle vara underbart. men nähe, här är det kanske en halv meter snö och det har snöat konstant i kanske två dagar?! man blir blöt om fötterna för jag vägrar ta av mig mina underbara converse, man halkar och ramlar så det blir pinsamt, hästarna får styltor underhovarna, det är kallt om man blir puttad i snön.
tänk på sommaren kan man gå i converse utan att bli blöt, gallopera i full fart på grusvägar, fast det kan göra ont att skrapa upp knäna på asfalt, man kan åka bräda och slippa gå, bada, slippa ha massa kläder på sig, kunna vara ute och festa, grilla spela gitar och bara njuta!

jag har äntligen gjort klart en uppgift :p haha

nu ska jag snart gå till ''CVstugan'' som monica har idag, haha.
snart är jag hemma i boden, så jävla underbart!! fast jag har inget internet kom jag just på. det får jag på fredag då mamma komma. PUSS!

wetryui

blir iaf ingen uppskrivning för mig imorgon, din jävel.
nu ska jag packa och städa sen ska jag övningsklra klockan 07:00 imorgon, SKOJ! EHEHEHEHE

jag är jävligt irriterad och nu ska jag göra något. hejdå

8]

jaha, då är det snart lov. skönt! jag ska njuta och plugga med för den delen. hoppas angelica kommer med upp på torsdag, skulle rädda mitt lov!<3

jag hoppas för allt jag är värd att jag fpr skriva upp på onsdag, annars vet jag inte vad jag tar mig till!
hoppashoppas verkligen att jag klarar mitt körkort denna gången, hoppas på det så sjuktjävlaäckelmycket!

nu ska jag krypa i säng och kolla på dåliga gammla serier på tv, sov gott! ♥

diabetes

har inte jag, men det står på en bok.

idag är det fredag, schöööönnnttt! betyder att imorgon är det lördag. smart va?
idag åker många hem, kommer nog vara rätt tomt på elevhemmet i helgen. man kommer inte ha någon att kolla på och drömma sig bort om ;) haha
idag ska jag handla, körskolan och sen ikväll bara ta det lungt.
min helg kommer bestå av plugg på körskolan den större delen. inte roligt, men väldigt värt! :) för på onsdag har jag uppskrivning igen, hoppas vid alla fiskmåsar att jag klarar det då.

izabelle sitter och läser en bok mitt emot mig, systrar i jeans fjärde sommaren. dom filmerna är så sjuktbra! i helgen vill jag kolla på massa film, helst skräckilmer. haha men sen kan jag ju inte sova och jag har ju ingen att sova jämte såå det sket ju sig. åh, jag vill spola tillbaks tiden till när vi hade harrypotter maraton.
nu ska jag snart till motorlabbet och prata med min kära lärare om mitt betyg, igvarning SKOJ. not.
men jag fattar inget av dom jävla sakerna som vi ska läsa på till proven.. men jaja, måste få ett G iaf.
omfg, insåg just att jag kommer vara vaken större delen av helgen för att plugga. men det är de värt så jag kan få vara ledig på lovet. men kommer få plugga då med ifs, men ja. till sommarlovet ska jag inte ha en enda rest sak kvar att göra. och jag ska ha 100%närvaro med för jag tänker inte bli sjuk!!!!

jag vill hakörkort sommar Peace&Love feeeest mys bada cykla rida och mycketmycket mera. min nätverkskabel åkte ur, INTE ROLIGT! så störnade. nu ska jag gå. hejdå♥

lkjhgfds

idag har jag mycket att göra, igen!
måste plocka upp på mitt rum
körskolan
plugga
rida

funderar på att skippa ridningen och plugga ist, har inte bestämt mig.
men samtidigt är det jättelångt tills jag får rida igen annars.. eller kanske om jag kunde ha erik på lovet?
haha känner att idag är en cpdag. är på bästa humöret än så länge. haha

nu ska jag slänga in en maskintvätt, plocka upp i rummet och sedan blir det plugg!

om du bara kunde förstå

denna dagen började så bra som den någonsin kunnat :) hihi
fast nu så är den inte lika bra, jag är på dåligt humör och har huvudvärk.
idag ska jag till konsum efter skolan, hem äta och sen blir det körskolan :)
imorgon är jag ledig, men måste ändå ha mätteknik, då är jag inte ledig?! buhu :'(
jaja, börjar 13,20 så blir en härligdag.

igår åkte jag skidor, trodde faktiskt jag skulle vara sämst i världens men det gick riktigt bra för att inte ha åkt på tre år. och roligt som tusan var det!
jag längtar tills nästa gång jag ska åka :) jag var till och med uppe på toppen! brant som tusan var det och jag ramlade när jag kom längre ner men som tur var fick jag hjälp upp för jag kom inte upp själv, haha :p kan tänka mig att jag inte var så trevlig när dom kom och skulle hjälpa mig, var sur som jag vet inte var när jag låg där.. haha men upp kom jag! jag ramlade bara tre gånger på hela dagen :)
sen när jag skulle åka på 'skogsslingan' så skulle jag åka på en 'stig' som gick jämte vägen så kom det ett hopp och så tänkte jag AHHHhhjagkommerdö så jag skulle svänga undan, men det gick mindre bra! haha åkte som in i skogen och fick inte stopp på skidorna, men till slut fck jag det och stod som på alla fyra, gled bakåt emot en gran så jag kände att det här går inte så jag la mig ner. som tur var vart jag inte själv så felix kom och hjälpte mig att knäppa loss skidorna från pjäxorna sen skulle jag ta mig ut till skidslingan men då hade jag snö upp till knäna och det gick inge vidare så jag kröp! haha kände mig verkligen som en säl... haha men fytusan vad roligt det var! sedan så kände jag att det var slut för idag med skiåkandet så jag for ner och tog av mig skidorna, hämtade min väska och satte mig nere vid elden. sedan åkte jag hem! så underbart att kommer hem var det verkligen, kom hem åt, for till stallet, kom hem duschade, åt, la mig och skulle kolla på DHW tänkte att jag skulle ta en powernap så jag la mig på sängen och ställde klockan så jag skulle vakna lagom, men klockan ringde aldrig. eller ja, jag hörde den inte iaf! sedan vaknade jag halv två i natt med alla kläder på och fattade inget! ställde mig upp tog av mig kläderna och somna som en klubbad säl igen, sedan vaknade jag kvart i sex men kände att jag inte orkade gå ut och gå så jag sov en timme till sedan gick jag till skolan. och jag har inte gjort allt för mycket vettigt idag, lisa&izabelle har vart jobbiga idag och aprilat HELA tiden.. haha

men nu ska jag sluta♥

RSS 2.0