!!!!

denna gången känns de inte lika svårt, allt känns bättre och lättare. jag har nog växt ifrån dig denna sommaren, för vad jag har växt denna sommaren som person. 


okey?!

i'm 18 and in love

you and I are not going to be okay, you know that, right?

människor nöjer sig aldrig med de som vi redan harvid vissa tillfällen önskar jag att jag var en sån bra vän som Carro, så påhittig och alltid glad som Lisa, vara så rolig och kunna måla lika bra som Olivia, lika smart och duktig som Izabelle eller kunna skriva lika bra och vara lika häftig som Mauwlin.


idag har jag tänkt på varför många människor aldrig är nöjda med sig själv? visst jag är inte heller nöjd med mig själv. men innan hade jag som en fixering att alltid vara så perfekt som de bara gick, och framför allt att jag skulle se så smal ut som möjligt. men vafan, de håller inte i längden. visst jag vill gå ner i vikt, men just nu accepterar jag mig precis hur jag ser ut och är nöjd i studen. va tusan spelar de för roll vad alla andra tycker?! för tycker du inte om mig som jag är så spelar de ju ingen roll, världens klyscha eller vad de nu heter. men de är ju faktiskt sant, trivs man med sig själv så ska man inte ändra sig bara för att någon annan ska tycka om dig.


Åk vart du vill, dit drömmarna bor, är också en lögn, för vart du än åker, finns det alltid någon som stoppar dig.

.

sometimes the hardest thing is to know what bridges you should cross and what you should burn

let's make out

om du kisar ut mot horisonten kan du kanske se mig i en annan tid en annan plats där jag går bredvid dig i ekot av alla stjärnor kan du höra hur jag sjunger

RSS 2.0