bitterfitta, ja tack!

ja jag är en bitterfitta, och de är så himla skönt att klaga på allt och alla ibland.

de finns så otroligt många saker som jag stör mig på och ibland vill jag bara hoppa på endel personer, skalla in pannbenet och slå ut tänderna. och sen gå därifrån och skratta åt dom.
haha just nu sitter jag och skarattar åt mig själv för jag är så himla störd och dum i huvudet.

jag verkligen avskyr
  • när folk tuggar tuggumi med öppen mun, wtf! du ser ut som ett heltcp och låter riktigt jävla illa.
  • folk som gör smackande ljud utan mening? varför?! så jävla störande att jag skulle kunna slita bort läpparna på vederbörande
  • överklassfittor som tror dom är så sjukt mycket bättre än alla andra, fuck you very much!
  • idioter som ligger en centimeter från en när man kör bil, varför?! vad får man ut av de. kul om den framför skulle behöva pallnita. hoppas den som ligger bakom isf får jävlig ont och tappat en tå eller två.
  • när man står i en korsning och väntar på att få sväng ut kommer de en bil uppifrån och ser ut att ska köra förbi så en meter innan blinkar den och svänger in, jävla cpfan! fattar dom hur mycket av min dyrbara tid som bara gick upp på att vänta för du var för lat att blinka i förväg som manska göra?!
  • mobbare, folk som mobbar någon ska bara dö. rakt av. varför ska man mobba någon? varför ska just du bestämma att denna personen inte har lika mycket värde som alla andra, sluta lek nån jävla gud. gå hem och skäms ist och dö och visa dig aldrig mera.
  • människor som tror att dom kan bestämma över mig, kom aldrig och tro att ni kan bestämma över mig för de kan ni inte.
  • jag är inte rasisit, tror jag. men invandrare som kommer hit och bara lever på bidrag och våra skattepengar ist för att jobba glider dom bara med. dom lär sig inte svenska heller, helvete. skulle jag flytta till Irak eller Japan så skulle de ligga i mitt intresse att lära mig språket för att jag skulle kunna föra mig i landet och skaffa ett jobb. och invandrare som tar så jävla mycket plats, sluta gapa och bete er som en jävla idiot och bete dig som normalt folk.
  • folk som säger att jag tycker fel, för de är mina åsikter och inte dina så låt mig tycka som jag vill. okej?


kände att jag var tvungen att få ur mig allt. nu ska jag duscha och göra mig ordning, eller så ska jag lägga mig och sova en stund. på Söndag kommer jag till min kära far i Ulricehamn, ska få se de nya huset och godkänna de med! jag har färgat håret med, typ orange. vet inte riktigt vilken färg de är, men fint som snus i alla fall!

--

jag blir så förbannad, jag hade skrivit ett jättelångt inlägg och nu bara försvann de. fittnylle. hejdå

socker

läste nyss genom mina gamla blogg inlägg. haha fan vad jag skratta och kände mig som Arjeplogs största mes.


har haft världens bästa dag på länge idag. Den har bestått av Lisa tvätt mycketskratt barbapappa ridning jämfotahoppöverbrunnslockmedMarist bogseringavbil konsum merskratt shell promenad kladdkaka bus och meraskrattSpelar inte längre någon roll


Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
Var att synas, att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas

RSS 2.0