Äckliga människor

Läste världens hemskaste sak i en hästtidning idag.
Allt med krisen på Irland gör att människor inte har råd att ha kvar sina hästar och bara släpper dom vind för våg. Låter dem svälta och dö, släpper iväg dom med skador. De är hemskt, men inte de hemskaste.
De var ett par som hade ett tinker föl som dom inte hade råd att ha kvar, band ihop fram och bakben, SLÄPADE denna fina varelse som inte gjort dem något ont efter sin bil,1 KILOMETER för att sen lägga den i en grop med en pressening, stenar och pinnar över. De lilla fölet levde medans allt detta hände. En SPCA agent hittade hästen och försökte få den att känna sig trygg sin sista tid, höll den i famnen med massa filtar om den och bara gav den kärlek tills hjälpen kom. Men den lilla krakens liv gick inte att rädda.
HUR FAN KAN MAN GÖRA NÅGOT SÅNT MOT ETT FÖRSVARSLÖST DJUR? Jag förstod inte först när ja läste artiklen men sen gick de upp för mig och ja började storgråta. 
Dessa äckliga människor ska bli släpade bakom en bil 1mil och sedan ska de hällas salt och syra i deras sår innan de lämnas i en grop för att själv dö.
Jag önskar ja hade så äckligt mycket pengar att ja kunde bygg ett riktigt stort och fint stall med stora fina hagar och lösdritfer som ja kunde hämta hem alla hästar på Irland som folk inte har råd att ta hand om. Sen skulle ja ge dom ett fint liv dom förtjänar. De är något ja verkligen vill!

RSS 2.0