korv i bröd

jaha, inte långt kvar nu! 16 dagar kvar :) så underbart!
jag är snart klar med kemin, så skönt! jag fick MVG på prov 1 i mättekniken :) förvånad!
nu ska jag skriva ännu mera kemi!  jag längtar efter mamma och vill hem!

ladjnlakdfj

 
jag vill ha!

morgonsim

simmade tjugo minuter i morse, sedan blev det att pluggapluggaplugga! har mättekniksprov idag på två kapitel, INTE ROLIGT!  har inte ätit frukost idag, inte bra! men klarar mig nog!
idag ska jag ha hand om nellie, ingen ridning dock. hon skall vila! men ska mocka och så.
men nu måste jag plugga, just det. vi ska rösta idag på det där satans EUvalet.. vet inte om jag hinner göra de idag faktiskt. får göra de en annan dag! :) men nu ska jag plugga!!!!!1
hejd¨å

lisa har åkte hem idag

vart har alla motivation gömt sig? under sängen, i garderoben eller i duschen? vart du är än kom fram är du snäll..

de där med att rensa ur min kropp misslyckades just, jag vet inte vad mitt problem är! men nu idag om jag blir hungrig igen är de jag som äter pulvar inget annat! ska slänga allt annat, orkar inte se vanlig mat längre blir så less på mig själv.. nu jävlar ska jag ta tag i mitt liv och min hälsa!
nu ska jag plugga klart på mättekniken så jag kan få den bort gjord imorgon :)

        
dream body, tatueringarna får gärna följa med också!


to do list today
  • plugga
  • ridlekis
  • promenad
  • dusch
  • desperatahemmafruar

apan

kände att de inte var värt att gå till skolan idag, skulle ha något tjafs om EUvalet och partierna! ovärt när jag redan vet vad jag ska rösta på! så de ha varit pluggplugg hela dagen idag, och mer ska de bli! nu ska jag bara ta en paus och plocka upp i mitt rum och äta frukost!
idag har jag börjat om på nytt, måste rensa ur min kropp så idag börjar jag med pulver en vecka om de går bra! kanske annat på helgen och om vi ska grilla :b
men nu ska jag plocka upp och slänga i en maskin tvätt! CIAO!

norges nationaldag

från och med nu ska jag bara göra saker som får mig själv och mina närmaste att må bra. jag ska aldrig mera göra saker som får mig att må dåligt!

16maj

nu far jag till Boden, kommer tillbaka imorgon :)

mamma ringde just och berättade att vi ska till stockholm den 5juni! LÄNGTAR! ska till min syster som tar examen eller vad de nu heter. då är hon färdig psykolog! ska bli jätteroligt verkligen, åh vad jag längtar! :)
men nu måste jag fara, för jag kan inte köra allt för fort. för att jag har ju inte allt för bra fjädrar :b low ride B]
haha  underbart fint väder idag med :)

HEJDÅ

14maj

efter denna lektionen har jag hål till 13:20! härligt :)
först ska jag hem och damsuga mitt rum och äta, har inte ätit idag. sen så skulle jag kunna fara till stallet och mocka så jag har gjort de, men orkar inte lukta häst och vill inte duscha en gång till idag :b för då kommer jag ha duschat 3ggr idag. och jag är redan torr som jag vet inte vad! så det blir att jag mockar sen innna jag ska rida!
igår gick inte bra att rida, vet inte vad de var med henne, kanske var det vädret? eller så hade hon bara en dålig dag. hon hoppade iaf runt som en liten tok och sprang på tvären. och sen skulle hon backa. jag försökte att få henne att gå normalt i skritt iaf, det gick! sedan hoppade jag av och ledde henne runt på ridbanani 20min säkert! haha
hoppas de går bättre idag :)

nu har jag filosofi, politisk filosofi... jätteskoj, NOT!

hoho

nu ska jag snart till stallet, ska rida med Laila efter sex någon gång :) en liten skritt tur blir det!
ska fara nu och borsta Nellie riktigt ordentligt. tar med mig kameran så ska ni få se hur fin hon är! :)

när jag kommer hem ska jag
plugga, skriva klart engelska, skriva om svenskan som jag fick IG på
plocka upp i mitt rum
och självklart duscha med 

älgfärs

igår hämtde jag min kära bil i boden! så nu är jag stolt bil ägare :) hihi! känns bra!

idag har jag bara haft en lektion, eller ja NP i engelska! gick bajs, hann inte göra klart allt heller för jag skulle till sjukan. har två härliga var bödler i vardera näshåla, mums. OR NOT! ehehe
idag har jag lisa och izabelle raggat runt i arjeplog! skojsigt! hihihhahahehehoho  ikväll ska vi grilla :) hamburgare, blir en lung kväll. får inte dricka för jag fått medecin för näsan, dom vill att jag ska ta ur ringen. MEN ICKE! kommer aldrig ske. eller inte på en väldigväldig massa år iaf! haha
igår höll jag även på att köra på en älg, scaryshit! kom i 120km/h ca och ungefär 300-400 meter innan man kommit innanför arjeplogsskylten så hoppa det upp stor jävla älg tjur på vägen, och den var verkligen inte liten. och efter kom det en ko som inte heller vart så liten :b jag var lite skakis kan man ju lungt säga!
men sedan gick allt annat bra, kan inte riktigt fatta att jag är 18 och har körkort! :p men underbart är det iaf! :)

nu ska jag fixa mig, sedan köra lennart till affärn för han hade fått en bänk på tån den stackarn! :( och sen ska vi grilla :)

7 maj

igår hade jag uppkörning och det gick kanon! så nu har jag körkort, det har inte riktigt sjunkit in. men ja, ni får jag köra min lilla bil utan mamma och den gröna lilla fula skylten! hihi!!
nu ska jag skriva klart min svenska, sen blir det kemi prov, FETT IG! haha  var bombis på att jag hade provet nästa vecka! men så var det inte :b haha
menh efter provet ska jag hem och duscha, sen ska jag malin och adam till boden och hämta min bil :) hihi!

black sheep

idag har jag uppkörning, jag hoppas för allt att det går bra och att jag hinner att åka med bussen hem så jag kan åka hem till boden och hämta min lilla räser bil! :)
nu ska jag skriva svenska så  jag blir av med den, sedan blir det att göra den jävla engelskan igen.
och jag har så ont i magen, krampar och gör cpont :( vill bara dö när det gör så ont!
men hoppas det släpper.

på lördag åker jag nog hem om jag får mitt körkort! :) efter elevaktiviteterna, längtar! hihih

We're only in it for the drugs

nu ska jag damsuga, duscha sen ska jag lägga mig för att sova. och hoppas på lycka imorgon!
ska simma imorgon klockan 07:00 med lisis! :) 
nätterna har börjat bli ljusa nu med, härligt! nu vill jag bara ha sommarlov, är rätt less..
idag hade äntligen mina nya p-piller kommit till apoteketMyggan, haha så nu slipper jag denna jävla mensvärk! SCHÖÖÖÖNT! hihhoho

good night!

varför händer de alltid mig?

ska jag behöva bli besviken igen och höra de ord som känns som den hårdaste käftsmäll?
jag vet inte riktigt om jag orkar de, men får väl se vars detta leder..

que!

godmorgon!

vaknade 05:45 av alarmet men har inte sovit allt för mycket i natt så jag gick så inte upp! utan sov till halv nio. och nu börjar matten snart, efter det körlektion! sedan hem och plugga järnet, sen blir de ridlkekis :) jag och lisis är ensam idag med alla crazy kids, hoppas på att ta ut dom på en långtur med häst och vagn.

måste springa till skolan!

uhn tiss uhn tiss uhn tiss

du hade din chans men du tog den inte, och då får du skylla dig själv för jag tänkte inte vänta på dig för alltid, svin! 

har iaf haft en sjukrbra helg, men längtar hem som tusan! hih
på onsdag har jag uppkörning, hoppas för allt i hela världen att jag klarar det. om jag gör det så slänger jag mig på bussen och hämtar min pärla i Boden redan på Onsdag :) men man ska ju inte hoppas på för mycket så man blir besviken!
kommer bli en låååång natt natt, ska försöka skriva klart min essä åt minstonde historian och sedan kanske börja på mina egna tankar! sen så ska jag greja lite med hemsidan med. måste bli klar med den snart!
haha har så sjuktmycket att göra innan sommarlovet, på fredag är de 5 veckor kvar tills sommalov! GUD VAD JAG LÄNGTAR! men ångestångest över skolan! haha

rockenroll blåa ögon

haft bäste helgen på länge, jag längar verkligen hem nu! vill bara hem.. haha
men till skolan nu och få IG på filosofi provet, ehehe

can't stop thinking of you

RSS 2.0